bel ons nu

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Steven Jansen staat midden in de samenleving. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vormt de basis voor ons ondernemerschap.

Erkend leerbedrijf
Steven Jansen bv is een erkend leerbedrijf en is aangesloten bij:

  • Fundeon (middenkader bouw)
  • Fundeon (assistent, leerwerktrajecten en timmerman 2)
  • Schilder^sCOOL

Steven Jansen leidt jaarlijks een aantal mensen met een beperking op. Ook 'lastige' jongens kunnen bij ons aan de slag onder leiding van een eigen leermeester.

Sponsoring
Wij ondersteunen meerdere maatschappelijke doelen op het gebied van zorg en sport.

Schilder^sCOOL

Jasper Wolf zit in het eerste jaar van de Schilder^sCOOL, het opleidingsbedrijf voor het schilders- en onderhoudsvak. Jasper loopt stage bij Steven Jansen en is nu hard aan het aan het werk op het Aventus, een van de klanten van Steven Jansen. De leerlingen van het Aventus hebben vakantie. Een goede gelegenheid om onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Jasper leert de kneepjes van het vak van Renaldo Berends, teamleider bij Steven Jansen bv. Renaldo heeft de dagelijkse leiding op projecten, onderhoudt het contact met de klant en doet de kwaliteitscontrole op het schilder- en onderhoudswerk. Bovendien is Renaldo leermeester van jongens en meiden die het schildersvak willen leren. Dingen mooi maken, vind ik het leukst In de pauze vertelt Jasper wat hij al geleerd heeft van Renaldo en wat hij leuk vind aan het schildersvak: “Ik heb geleerd hoe het voorwerk moet en weet nu hoe ik randjes netjes moet besnijden. Natuurlijk moeten we af en toe ook vegen, maar we leren echt van alles en krijgen steeds meer verantwoordelijkheid. Uiteindelijk leren we hoe we netjes moeten schilderen. Het leukste aan het schildersvak is dat je dingen weer mooi maakt. Mijn opleiding op niveau 3 duurt twee jaar. Daarna wil ik graag aan de slag.” Klanten reageren volgens Renaldo vaak enthousiast op de stagiaires: “Ze werken graag mee en betalen ook een lager tarief voor de werkzaamheden.”