bel ons nu

 

Waar wij voor staan

We weten welke kant we op willen. Steven Jansen is een dienstverlenend bedrijf dat mensen en organisaties ontzorgt. Wij bieden een op de klant afgestemde oplossing voor schilderwerk en onderhoud. Wij zijn er trots op dat we het totale onderhoud kunnen regelen.

Onze missie

Steven Jansen is een modern en dynamisch familiebedrijf dat mensen en organisaties ontzorgt. We ontzorgen woningbouwcorporaties, zorginstellingen, overheidsorganisaties, industrie, bedrijven en Verenigingen van Eigenaren bij de uitvoering van hun onderhoudstaak. Eigenaren ontzorgen we met onderhoudsabonnementen. We maken het mogelijk dat mensen langer in hun eigen huis kunnen blijven wonen.

Onze visie

We leveren kwaliteit en nemen onze verantwoordelijkheid voor de lange termijn. Onze aanpak is resultaatgericht en innovatief. Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen zien we als kerntaak.

Steven Jansen levert totaalonderhoud. Onze betrokken vakmensen in alle disciplines bieden de passende oplossing voor ieder onderhoudsvraagstuk.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Steven Jansen staat midden in de samenleving. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vormt de basis voor ons ondernemerschap. Onderwerpen zoals duurzaamheid, sponsoring en het opleiden van een toekomstige generatie worden door ons met grote zorg ingevuld. Wij leiden jaarlijks een aantal mensen met een beperking op en ook jonge jongens die het vak willen leren, kunnen bij ons aan de slag onder leiding van een eigen leermeester.

Duurzaamheid

Wij zien duurzaamheid als een belangrijke kerntaak van onze onderneming. Steven Jansen bv is FSC-COC gecertificeerd. COC-certificering houdt in dat alle bedrijven in de handelsketen, van zagerij tot eindfabrikant, werken met hout en houtproducten afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Steven en Richard Jansen: “Dit keurmerk laat onze klanten, leveranciers en partners zien dat we goed bezig zijn met verantwoord en duurzaam ondernemen. In de komende jaren zullen we blijven innoveren om steeds duurzamer te werken.”

Erkend leerbedrijf

Steven Jansen bv is een erkend leerbedrijf en is aangesloten bij:

  • Fundeon (middenkader bouw)
  • Fundeon (assistent, leerwerktrajecten en timmerman 2)
Sponsoring

Wij ondersteunen verschillende maatschappelijke doelen op het gebied van zorg en sport. Wij zijn sponsor van:

Stichting 'k LEEF

Cheque Stichting 'k LEEF

Ter gelegenheid van de 65ste verjaardag en de pensionering van hun ouders organiseerden Steven en Richard Jansen een groots afscheidsfeest met personeel, klanten, leveranciers en andere relaties. Ze vroegen de gasten als cadeau een gift te doneren voor de Stichting 'k LEEF. Er werd gul gegeven, in totaal werd er maar liefst 10.600 euro bijeengebracht.

Leny Jansen: "In onze naaste omgeving hebben ook wij regelmatig te maken gehad de vreselijke ziekte kanker. De Stichting 'k LEEF ondersteunt mensen met kanker en hun naasten bij het optimaal houden van hun kwaliteit van leven voor, tijdens en na de behandelingen. Een prachtige doelstelling en daarom schenken wij dit bedrag namens alle gasten op ons afscheidsfeest graag aan de Stichting 'k LEEF."

Beleidsverklaring

De directie van Steven Jansen bv is zich bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheden en van de wettelijke bepalingen die ten aanzien van kwaliteit, milieu en arbeidsomstandigheden op haar rusten.

lees meer

Duurzaam

Wij zien duurzaamheid als een belangrijke taak van onze onderneming. Verantwoord omgaan met materialen en het zo min mogelijk belasten van het milieu zijn in al onze werkzaamheden toegepast.

lees meer