bel ons nu

 

Scholen

Scholen worden intensief gebruikt. Docenten, kleuters, kinderen en studenten brengen er een groot deel van hun dag door. Plezierig als dat kan in een aangenaam en goed onderhouden werk- en leerklimaat: tochtvrij en met een goede vochtregulering. Zo kan iedereen na een dag leren en werken zonder hoofdpijn naar huis.

Bij scholen komt het vaak voor dat de werkzaamheden worden uitgevoerd terwijl er tegelijkertijd les gegeven wordt. Dit vraagt om medewerkers die hier vakkundig mee om kunnen gaan. In overleg met de school worden de werkzaamheden toegelicht en wordt er ingezet op zo min mogelijk overlast. Voor scholen kunnen wij een onderhoudscontract vaststellen, waardoor het gebouw zonder zorgen wordt onderhouden.

We adviseren u graag. Bijvoorbeeld over duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Of over een handige werkwijze of planning die het primaire proces zo min mogelijk verstoort.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Steven Jansen staat midden in de samenleving. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vormt de basis voor ons ondernemerschap.

Erkend leerbedrijf
Steven Jansen bv is een erkend leerbedrijf en is aangesloten bij:

  • Fundeon (middenkader bouw)
  • Fundeon (assistent, leerwerktrajecten en timmerman 2)
  • Schilder^sCOOL

Steven Jansen leidt jaarlijks een aantal mensen met een beperking op. Ook 'lastige' jongens kunnen bij ons aan de slag onder leiding van een eigen leermeester.

lees meer