bel ons nu

 

Vereniging van Eigenaren

Meedenken en vooruitdenken. Wat moet er vandaag nog gebeuren om schade te voorkomen? Wat moet er de komende jaren gebeuren om ervoor te zorgen dat het vastgoed van de Vereniging van Eigenaren er piekfijn uitziet en zijn waarde behoudt? Totaalonderhoud en schilderwerk voor VvE’s is ook een kwestie van vertrouwen. Niet altijd heeft de VvE immers de tijd of de kennis om opdrachten te formuleren en te controleren of het werk goed gedaan is.

Ook met uw VvE gaan we graag een langetermijnrelatie aan. Op onze kwaliteit en vakmanschap kunt u rekenen. Gegarandeerd.

VVE Today

VVE Today

Beheer en onderhoud zonder zorgen

Steven Jansen neemt deel in VvE Today. Een samenwerkingsverband van gespecialiseerde bedrijven in het beheer en onderhoud van vastgoed, VvE’s en schoolgebouwen. Doel van de samenwerking is elkaars klanten een uitstekende dienstverlening te bieden tegen een eerlijke prijs.

lees meer

De Vorstenhof

De Vorstenhof

Je kunt ze niet missen als je van de Amersfoortseweg Apeldoorn binnenrijdt. Tegenover De Naald, omringd door groen prijken de vier appartementen gebouwen van De Vorstenhof en verzorgingshuis De Loohof. Altijd strak in de verf en opvallend wit.

lees meer

Hof van Gelre

Hof van Gelre

Op een prominente plek aan de Hoofdstraat op een steenworp afstand van het station ligt appartementencomplex Hof van Gelre. De 36 appartementen staan er strak bij. Twee vertegenwoordigers van het bestuur van de vereniging van eigenaren, voorzitter de heer Aartsen en bestuurder de heer Ploeg, leggen uit hoe dat komt.

lees meer

Domein De Berghorst

Domein De Berghorst

Koninklijk wonen op Domein De Berghorst

Een mooiere ligging kun je je niet wensen. De bewoners van Domein 'De Berghorst' te Apeldoorn kijken uit op Paleis Het Loo. Het Jugendstilgebouw uit 1910 was ooit weeshuis, later werd het bejaardentehuis. In 1992 en '93 werd het gerestaureerd en verbouwd tot ruime appartementen. De hoofdingang is van de straatzijde verlegd naar de achterzijde, waardoor een parkachtig plein gevormd kon worden met twee nieuwe appartementenpaviljoens. Zo ontstond een complex van totaal 40 appartementen. Bestuurslid Jos de Greeve vertelt over beheer en onderhoud van De Berghorst.

lees meer