bel ons nu

 

Zorginstellingen

Het belang van de bewoners, patiënten of cliënten staat voorop. Lawaai en geur, onbekende mensen en machines veroorzaken onrust en soms spanning bij mensen die vooral gebaat zijn bij rust en regelmaat.

Slim plannen en slim werken is het devies. We starten in samenwerking met de opdrachtgever met een doordacht plan van aanpak. Regelmatig overleg met alle partijen voorkomt ongemak en beperkt overlast.

Inlevingsvermogen en wat gevoel voor humor van onze mensen dragen bij aan een plezierige sfeer op de werkvloer.

Het verhaal van de stichting 'kLEEF

Het verhaal van de stichting 'kLEEF

Inloophuis voor mensen met kanker

Het is behaaglijk warm in de huiskamer van het Roparunhuis Auke van der Veen, inloophuis voor mensen die kanker hebben (gehad), hun naasten en nabestaanden. Buiten ligt sneeuw, binnen benadrukken prachtige bloemstukken en een fraaie kerstboom de kerstsfeer. Het inloophuis wordt beheerd en gemanaged door de stichting ‘kLEEF. Steven Jansen ondersteunt de stichting bij het onderhoud van het pand. Onder het genot van een kop koffie vertellen voorzitter van de stichting Paul Bosman en directeur Annemieke Simonis het verhaal van de stichting ‘kLEEF.

lees meer

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

Interieur Kasteel Parc Spelderholt ondergaat metamorfose

Het interieur van het prachtige Kasteel op Parc Spelderholt, waar zelfs de koninklijke familie nog heeft gelogeerd, onderging afgelopen december en januari een totale metamorfose. Steven Jansen zorgde voor de uitvoering. Binnenhuisarchitecte Eline van Duijn van MTB architecten ontwierp het nieuwe interieur.

lees meer

Onderhoud voor Pluryn

Onderhoud voor Pluryn

Een kwestie van vertrouwen

Jeugdzorg, behandeling van kinderen met een eetstoornis, mensen met een beperking en jongeren met gedragsproblemen. Pluryn is een veelzijdige zorginstelling voor mensen met complexe zorgvragen. Vandaag zijn we bij De Hoenderloo Groep in Hoenderloo, een landelijk werkende instelling voor jeugdzorg. De Hoenderloo Groep is onderdeel van Pluryn, dat maar liefst 650 gebouwen door heel Nederland heeft. Ton Schoester, werkvoorbereider bij het bedrijfsbureau van Pluryn, vertelt ons over het onderhoud van al die gebouwen.

lees meer

Talma Borgh

Talma Borgh

Talma Borgh in de Apeldoornse wijk het Woudhuis is een zelfstandig woonzorgcentrum. Dat is uitzonderlijk want de meeste instellingen voor ouderenzorg zijn allang niet meer zelfstandig maar maken deel uit van grote, vaak landelijk opererende organisaties. Directeur Rik Brummel legt uit waarom hij hecht aan de kleinschaligheid en zelfstandigheid van zijn Talma Borgh.

lees meer

De Passerel

De Passerel

Stichting De Passerel begeleidt zo'n 600 mensen met een verstandelijke beperking bij wonen, werken en vrije tijd. Daarvoor beheert de stichting dagcentra voor volwassen, kindercentra en allerlei woonvoorzieningen o.a. in Apeldoorn, Twello en Epe. De doelgroep varieert van jong tot oud. Sommige mensen hebben heel veel begeleiding nodig, anderen zijn vrij zelfstandig. Pim Mulder is verantwoordelijk voor het onderhoud aan de gebouwen. Hij legt uit wat daar bij komt kijken.

lees meer

's Heeren Loo

's Heeren Loo

's Heeren Loo locatie Groot Schuylenburg biedt ondersteuning en dienstverlening aan mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Dichtbij, om samen met hen het leven in te vullen zoals zij dat zelf graag willen. Met alle ouders en verzorgers, de mensen die er werken en leveranciers erbij, is het met recht een complexe en levendige woon- en zorggemeenschap. Esther van den Hoef, projectassistent en Aad St. Nicolaas, projectleider leggen uit wat bouwen in deze omgeving zo bijzonder maakt.

lees meer